Badetøy Oslo, Badetøysbikk Oslo, Bikini Oslo, Badedrakt Oslo, Bikini stor cup Oslo, Badedrakt stor cup Oslo, Badetøy for former Oslo, Badetøy dame Oslo, tankini Oslo, tilbehør badetøy oslo, bikini høy bukse oslo, bikinibutikk, badedrakt dame trening, badedrakt stor størrelse, badetøy som slanger, med hold-in, badedrakt for store bryster, stor cup, liten cup, små pupper, bryster, bikini store bryster, små bryster, liten cup

Vi har Norges største utvalg av yttertøy og badetøy!

 

Butikken har to etasjer;

   I første etasje finner du yttertøy hele året. Fra tidlig april har vår og sommervarene kommet, og du kan nyte ett fantastisk utvalg i yttertøy til de fleste anledninger.

   Fra sent september/ tidlig oktober har høst og vintervarene kommet, og du finner dun og vattert i første etasje.

   En trapp ned til høyre for inngangsdøren leder ned til underetasjen hvor du i sommerhalvåret vil finne Norges desidert største utvalg av badetøy.

   Badetøyet er sesongbasert og du får det største utvalget fra slutten av april/ tildlig mai. Innen Oktober er det meste av badetøyet borte, og ullkåper til høsten og vinteren tar plassen, men vi har alltid litt badetøy fremme på vinteren som en service til de som reiser i vinterhalvåret også.

 

Utvalget er så stort at det er lett og bli overveldene, spesielt på badetøysfronten, så ikke vær redd for å la oss hjelpe deg! Vi vet hva vi har, og kan kjapt finne ting som vil passe deg, slik at du slipper å prøve alt for å finne noe som sitter riktig.

 

Her kan kvinner i alle aldre finne noe de vil like.

Litt historie

I 1889 startet Fredrik Anton Jensen egenproduksjon av kåper og drakter. På begynnelsen av 1900-tallet arbeidet det 40 syersker på systuene som gikk over flere etasjer i den gamle gården i Prinsens gate 14, midt i Oslo sentrum.

 

Ebbesen & Jensen har ikke bare overlevd to kriger og de harde 30-årene, familiebedriften holder fortsatt stand på samme adresse til tross for etableringer av moderne kjøpesentere og store kjeder.

På midten av 60-tallet begynte Fredrik Jensen å kombinere yttertøy med badetøy, noe som var ganske genialt ettersom bikini-revolusjonen kom for fullt på 70- og 80-tallet.

 

Etter mange oppussinger gjennom årene gjenstår butikken i dag i lyse og innbydende lokaler med et unikt utvalg i yttertøy og badetøy.

 

I 126 år har Ebbesen & Jensens varemerke vært kvalitet til fornuftig  pris og personale med stor servicegrad og varekunnskap.

@ Ebbesen & Jensen 2016